Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2019 05:20

Наркоторговці розстріляли трьох жінок і шістьох дітей

У Мексиці наркоторговці розстріляли трьох американок із шістьма дітьми. Ще п'ятьох дітей поранили. Одна дитина зникла. Бандити подумали, що в автомобілях їхала банда конкурентів.

Загиблі жили в релігійній громаді мормонів у мексиканському штаті Сонора на кордоні зі США. Роніту Міллер розстріляли з 6-місячними двійнятами Тітусом і Тіаною, донькою 10-річною Кристал і сином Говардом, 12 років. Родина їхала в американський Фенікс зустріти в аеропорту батька. Він повернувся з відрядження. Доуна Ленгфорд загинула з синами 11 і 3 років. Семеро її дітей вижили, але деякі тяжко поранені. Їх відправили у США. Стан двох дітей критичний. 9-місячне немовля має рану грудей. 4-річній дитині вистрілили в спину. Крістіна Ленгфорд Джонсон також загинула. Але перед смертю встигла закинути 7-місячну доньку під сидіння джипа. Старшого сина 13-річного Девіна прикрила собою. Доуна і Крістіна з дітьми їхали на весілля в Мексику.

Девін вибрався з автомобіля. Сестру залишив під сидінням. Поранених двоюрідних братів і сестер витяг із машини і сховав у кущах. Боявся, що авто може вибухнути. Тоді вирішив повернутися додому по допомогу. Пройшов понад 20 км. Родичі кажуть, дійшов за 6 год. У громаді одразу повідомили поліцію та виїхали на місце шукати поранених.

— Бандити бачили, що в машині жінки з дітьми, — говорить Міллер Кевін, родич Роніти. — Вони стріляли в сина Доуни. Той вибрався з машини і біг. ­Судмедексперт сказав, що декого з жертв зґвалтували. Вони бачили, що це не члени іншої банди. Так виглядає чисте зло.

Поліція арештувала главу наркобанди.

Загиблі належали до громади мормонів "Родина ле Барон". Її заснували у 1920-х, коли у США мормонам заборонили багатоженство. Зараз у громаді його не практикують. Більшість членів мають подвійне громадянство — Мексики і США.

Зараз ви читаєте новину «Наркоторговці розстріляли трьох жінок і шістьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути