вівторок, 05 червня 2007 17:22

На Тижні весільної моди показали сукню з троянд

Автор: фото: REUTERS/Albert Gea
  Модель демонструє сукню для нареченої від компанії ”Матільда Кано” на Тижні весільної моди, що проходив у Барселоні з 29 травня по 3 червня
Модель демонструє сукню для нареченої від компанії ”Матільда Кано” на Тижні весільної моди, що проходив у Барселоні з 29 травня по 3 червня

В іспанській Барселоні пройшов XVII Тиждень весільної моди. Три дні тривали дефіле, ще три працювала виставка-продаж. Вхід для відвідувачів коштував 12 євро.

Серед знаних кутюр"є колекції для наречених до Барселони привезли німець Карл Лаґерфельд, італієць Валентино та британець Джон Гальяно.

Усього було понад 130 модельєрів. Вимоги щодо участі були суворі. Так, за свій стенд дизайнери мали заплатити ще до 15 березня. Оренда квадратного метра площі у виставковій залі коштувала 161 євро. Декорації, які видавали організатори, не можна було обмальовувати, клеїти наліпки чи продірявлювати перфоратором.

Кожного дня стенди починали працювати з 8-ї ранку. Усі, хто хотів встановити там собі телефони, доплачували по 195 євро. За публікацію представлених нарядів у каталозі заходу з учасників брали по 100 євро за одну кольорову сторінку.

Однак незважаючи на всі витрати, дизайнери були задоволені. Найдешевші плаття від кутюр"є продавали по 3000 євро.

Цього року моделі були здебільшого класичними. Переважав білий колір. Тканини використовували легкі. Багато суконь були у складки. Практично ніхто не одягав на своїх манекенниць фату. Голови наречених прикрашали чудернацькі квіти, метелики, капелюшки, пір"їни.

Лише кілька колекцій мали незвичний вигляд. Так, один дизайнер пропонував дівчатам вдягати на весілля обтягуючі блискучі лосини та короткі біло-жовті сукні.

Компанія "Матільда Кано" представила вбрання яскравих кольорів: від гарячого золотого до темно-синього. Проте нетрадиційна гама компенсовувалася жіночним кроєм.

Одна модель вийшла на подіум у сукні з троянд.

Під час показів у Барселоні відкрився перший у світі бутик весільної моди для геїв. Він мав розпочати працювати ще два роки тому, коли в країні легалізували одностатеві шлюби. Однак відкриття з різних причин затягувалося. Там планують продавати не лише костюми та сукні для одностатевих пар, а й решту необхідних аксесуарів: обручки, білизну, подарунки, навіть наволочки з вишитою датою одруження.

Зараз ви читаєте новину «На Тижні весільної моди показали сукню з троянд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути