середа, 28 листопада 2007 17:37

На стегні 17-річної дівчини вирізали свастику

Поліція містечка Мітвайд у східній Німеччині розшукує чотирьох неонацистів, які вирізали свастику на стегні 17-річної дівчини біля одного з місцевих супермаркетів.

Потерпіла побачила, як перед входом до супермаркету четверо чоловіків цькували шестирічну дитину родом із однієї з країн СНД. Вони були одягнені у військові жакети з нашивками абревіатури нацистської партії Адольфа Гітлера.

Дівчина почала кричати, щоб злодії відпустили свою жертву. Тоді вони переключили увагу на заступницю. Спочатку повалили на землю. Потім троє з них тримали її, а четвертий вирізав у неї на стегні нацистський символ розміром у 5 см. Чоловіки збиралися зобразити свастику і на її щоці, але вона змогла вирватися.

Напад стався 3 листопада цього року. Але до поліції дівчина звернулася лише за дев"ять днів, коли про випадок дізналася її мати. Вона і привела доньку до відділку.

Слідчі склали фоторобот одного з нападників і розклеїли в місті. Але свідки події не поспішають розповідати про побачене. Хоча за нападом із балконів квартир, які виходять на супермаркет, спостерігало багато людей.

Поліцейські кажуть, що мають одного 19-річного підозрюваного. Поки що йому не можуть висунути звинувачення через брак доказів. Мер Мітвайда Матіас Дам особисто звернувся до місцевих жителів із проханням допомогти слідству. Просив проявити хоробрість і не бути байдужими до подібних випадків.

Зараз ви читаєте новину «На стегні 17-річної дівчини вирізали свастику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути