понеділок, 02 квітня 2007 15:28

Моделі запропонували посаду речниці уряду

  Колишня модель спідньої білизни угорка Зуза Демчак відмовилася працювати речницею уряду своєї країни. Одразу після призначення її розкритикували за зневажливе ставлення до бідних угорців, а чоловіка звинуватили у зв’язках з мафією
Колишня модель спідньої білизни угорка Зуза Демчак відмовилася працювати речницею уряду своєї країни. Одразу після призначення її розкритикували за зневажливе ставлення до бідних угорців, а чоловіка звинуватили у зв’язках з мафією

28-річна угорка Зуза Демчак заробляла на життя, демонструючи на модельних подіумах спідню білизну. Після того була журналісткою. А кілька тижнів тому її призначили речником коаліційного уряду.

Демчак мала працювати на кабінет міністрів та прем"єра Угорщини Ференца Дюрчаня, 45 років. Торік восени проти його уряду кілька тижнів тривали акції протесту. Громадяни почули по радіо запис розмови прем"єра з колегами по партії. Дюрчань зізнавався, що брехав народові заради повторної перемоги на виборах до парламенту.

Нова речниця мала вийти на роботу в понеділок. Проте Зуза вирішила відмовитися від посади. Після призначення на посаду жінку почали критикувати опозиційні політики, журналісти й співгромадяни.

У своєму інтернет-щоденнику Демчак якось розповіла, як вибирала дитячий садок для сина. І досить зневажливо висловилася про побачене.

— Я зустріла Белука, батьки якого перуть йому одяг лише раз на тиждень, — писала майбутня речниця уряду. — Була там і Лаура, яка поводиться гірше, ніж хлопці, бо вдома її постійно б"ють. Ну і, звичайно, Адамек. П"яна мати привела його, хоча в нього була вітряна віспа. Коли я побачила ті прищі, то схопила сина й побігла, не зупиняючись, аж доки ми не опинилися вдома.

Окрім зневажливого ставлення до бідніших за себе угорців, Зузу звинуватили в тому, що її чоловік-бізнесмен пов"язаний із мафіозними групами. Зважаючи на критику, колишня модель вирішила відмовитися від пропозиції прем"єра. Мовляв, так вона принесе йому більше користі.

Зараз ви читаєте новину «Моделі запропонували посаду речниці уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути