Ексклюзиви
четвер, 04 лютого 2021 05:25

Мільйонери отримали щеплення хитрощами

Колишнього главу канадської компанії та його дружину-акторку оштрафували за те, що незаконно отримали щеп­лення від коронавірусу.

Родні та Катерина Бейкер чартерним літаком прилетіли в Бівер-Крік. Там живуть 100 корінних індіанців. Серед них багато літніх людей. Мобільна група вводила місцевим вакцину "Модерна".

У пункті щеплення Бейкери сказали, що працюють у тутешньому мотелі. Але коли попросили підвезти їх в аеропорт, медики викликали поліцію. У готелі підтвердили, що це не їхні працівники.

Подружжя оштрафували на майже $900 – це 25 тис. грн. Їм загрожує пів року за ґратами.

— Це смішна сума для людей із такими статками, — каже суддя Вайолет Стоукс. — Вони вчинили огидно. У Канаді не можна виходити без причини з дому. Просять не замовляти зайвий раз кур'єра. Корінні ізольовані спільноти особливо вразливі. Їх пів року ніхто не відвідував. А шахраї через егоїзм наразили їх на небезпеку. Найняли досвідченого адвоката. Не можу сказати, що Бейкери почуваються винними. Дружина говорить, що дуже боїться заразитися.

До відставки Родні Бейкер був главою "Грейт Кенедіан Геймінг Корпорейшн". Керує іподромами й казино по всій країні. Його річна зарплата 2019-го становила $8,3 млн.

Зараз ви читаєте новину «Мільйонери отримали щеплення хитрощами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути