неділя, 20 травня 2007 17:42

Мати 12 дітей має талію 58 сантиметрів

36-річна британка Джоан Вотсон народила 13 дітей. Зараз вона знову вагітна. У той час як знаменитостям схуднути після вагітності допомагають особисті дієтологи і тренери, Джоан не має проблем із зайвою вагою. Вона швидко повертається до своїх 59 кг і 58 см у талії.

Родина Вотсонів живе у будинку з чотирма спальнями на острові Ґернсі, що належить до групи Нормандських островів. Вони перебувають під юрисдикцією британської корони, але не є частиною Великої Британії і не входять до ЄС.

Чоловік Джоан — водій вантажівки. Сама ж вона не працює, доглядає за дітьми.

— По-іншому не можу, — розповідає жінка. — Моя сім"я — це моє життя. Я так часто вагітнію, що мені вже починає бракувати мого живота.

Першу доньку Наташу вона народила 18 років тому. Зараз у тієї вже є свої діти. Після первістка з"явилися на світ троє хлопців і дев"ять дівчаток. Одна з них померла на другий день після народження.

Джоан запевняє, що після вагітностей ніколи не користувалася дієтами для схуднення. Навіть навпаки — їла чипси та сендвічі. Друзі постійно запитують у жінки секрет схуднення. Однак вона каже, що нічого особливого не робить.

— Через кілька днів після народження Бредлі (народився після Наташі, зараз йому 16) я стала на ваги й побачила, що майже повернулася до своїх звичних кілограмів, — пригадує Джоан. — За стількома дітьми потрібно добре пильнувати. Біганина по хаті, напевно, спалює багато калорій.

Зараз ви читаєте новину «Мати 12 дітей має талію 58 сантиметрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути