Ексклюзиви
четвер, 04 грудня 2008 19:03

Майстер татуювання гнався за моделлю вулицями (ФОТО)
5

Майстри татуювання намагалися робити найскладніші візерунки, аби похизуватися перед публікою своїми вміннями
Фото: фото: REUTERS/Laszlo Balogh
На фестивалі можна було не тільки зробити татуювання, а й проколоти будь-яку частину тіла
На ”Тату Експо” важко було здивувати навіть татуйованим обличчям
На фестиваль приїхали сотні майстрів. Моделей вистачало не на всіх. Було мало охочих терпіти біль протягом кількох годин
На два дні Будапешт перетворився на європейську столицю татуювання та пірсингу. Перевагу тут надавали кольоровим малюнкам

У Будапешті 29–30 листопада пройшов загальноєвропейський фестиваль татуювання та пірсингу "Тату Експо 2008". Раніше його влаштовували в Берліні. Однак потім організатори підрахували, що найбільше тату- та пірсинг-майстрів живе в угорській столиці. Тож і фестиваль має відбуватися там.

Показати своє вміння приїхали кілька сотень майстрів. Вони намагалися продемонструвати найскладніші візерунки та найточнішу роботу. Робили переважно великі кольорові картинки. Моделей на всіх не вистачало. Деяких дівчат відлякував біль. Інших — необхідність мати на тілі малюнок до кінця життя.

Німецький майстер Бруно Кельш робив моделі татуювання — Діву Марію на весь живіт. Дівчина терпіла майже 2 год. Зрештою терпець їй увірвався. Вона скочила й вибігла з павільйону. Майстер побіг за нею.

— Повернися! Я ж не домалював! Воно буде як великий синець, якщо не закінчити, — кричав він. Зрештою йому вдалося наздогнати дівчину й переконати її повернутися.

Окрім тату-салонів на фестивалі також влаштували еротичне шоу, виступ факірів та кілька рок-концертів. Також тут працювали майстри пірсингу. Цього року до Будапешта завітав британець Чарлі Вільсон. Цей чоловік має найбільшу кількість проколів у тілі. 2006 року за 8 год. за допомогою друга від пробив на собі 1015 дірок та вставив у них кульчики.

Найбільше глядачів було на еротичному шоу. Потім розпочався виступ спеціалістів з екстремального пірсингу. Хлопця та дівчину підвішували на гаки за шкіру спини й піднімали до стелі. Побачивши це, публіка почала розходитися.

— Я розумію, зробити собі невелике татуювання або акуратно пробити вуха. Однак вони пхають в тіло купу заліза і вкривають тіло фарбами, неначе дитячу розмальовку. Якесь дикунство, — каже незадоволений фестивалем угорець Ласло Бернард.

Зараз ви читаєте новину «Майстер татуювання гнався за моделлю вулицями (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути