середа, 16 січня 2008 18:04

Майк Ворнер помер після алкогольної клізми

У США назвали імена лауреатів премії Дарвіна. Її посмертно присуджують тим, хто помер найбезглуздішою смертю.

Цього року було 17 номінантів, серед них шляхом голосування в Інтернеті обрали шість переможців. Чарльз Дарвін був одним із творців теорії еволюції, в якій основним рушієм є природний відбір. Ця премія — своєрідна подяка тим, хто "забрав свій вклад із генофонду людства".

П"яте місце посів 29-річний американець Оскар, який за кермом автомобіля працював на ноутбуці. Він вилетів на зустрічну смугу й зіткнувся з "хаммером". Водій джипа отримав незначні ушкодження. Оскар загинув на місці.

На четвертому місці опинився житель штату Іллінойс, який змагався з товаришем, хто з них сміливіший. Треба було якомога довше пролежати на колії перед потягом, що наближається. Переможцем став Патрік Стіф — він так і не встав із колії.

Трійку перших замикає американець зі штату Вірджинія. За допомогою бензопили він вирішив знести старий амбар. Але так захопився роботою, що зрізав несучі балки, на яких тримався дах. Будівля не витримала власної ваги і впала на чоловіка.

Друге місце посів 63-річний німець, який намагався позбутися набридливого крота. Для боротьби з ним він устромив у землю металеві стержні, які підключив до високовольтної лінії. Струм пройшов усією ділянкою і вбив пенсіонера.

Перше місце отримав власник невеликого магазину Майк Ворнер із американського штату Техас. Він був алкоголіком, але через захворювання горла не міг вживати спиртне традиційно. Тому робив алкогольні клізми. Якось на вечірці Ворнер влив у себе три літри хересу і втратив свідомість. Помер він у лікарні через алкогольне отруєння — відсоток спирту в крові в шість разів перевищував норму.

Зараз ви читаєте новину «Майк Ворнер помер після алкогольної клізми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути