Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 17:54

Магазин коштовностей пограбували під час вручення "Оскарів"

Магазин коштовностей марки "Даміані", що в італійському місті Мілан, пограбували на $20 млн у той час, коли його власники були в американському Лос-Анджелесі на церемонії вручення "Оскарів".

Зловмисники готувалися до пограбування понад місяць. Вони прорили тунель до магазину з закинутого підвалу неподалік, через який проникли всередину. Грабіжники були в уніформі фінансового конвою, масках та сонячних окулярах.

Внутрішніми сходами четверо злочинців піднялися до виставкової зали з коштовностями, що на другому поверсі. У приміщенні було п"ять працівників магазину, які готувалися до закритого показу для багатих клієнтів. Злодії зв"язали їх, заклеїли скотчем роти і закрили в туалеті. Після цього забрали коштовні кольє, сережки, браслети та обручки і зникли з місця злочину.

За деякий час працівникам магазину вдалося звільнитися. Вони викликали поліцію, але на той час грабіжники були далеко. Поліцейські кажуть, що операція тривала не більше 40 хв. Злодії не погрожували працівникам крамниці зброєю. Можливо, вони її не мали.

Нині поліція з"ясовує, чи мали зловмисники спільника серед працівників закладу, який допоміг їм обійти сигналізацію та уникнути камер спостереження.

Деякі цінні вироби фірми вціліли завдяки тому, що під час пограбування їх виставляли у президентському номері одного з готелів Лос-Анджелеса. Суму збитків назвуть після інвентаризації. Власники фірми говорять, що всі вироби застраховані.

Марку "Даміані" заснували 1924 року. Її вироби користуються популярністю серед голлівудських зірок, таких як Бред Пітт та Гвінет Пелтроу.

Зараз ви читаєте новину «Магазин коштовностей пограбували під час вручення "Оскарів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути