Ексклюзиви
неділя, 10 червня 2007 16:29

Ляльки для хлопчиків робитимуть у Франції

— Сьогодні чоловіки багато часу й уваги починають приділяти догляду за дітьми. Тому хлопчикам варто гратися з ляльками, — каже директорка з маркетингу французької компанії "Король" Матильда Ґейї. Це підприємство виготовлятиме ляльки для хлопчиків.

Там кажуть, що за таким товаром зверталося багато батьків та дідусів із бабусями. Нині ляльки від "Короля" вбрані в рожеві сукні. Однак іграшки для хлопців будуть у блакитному.

У компанії вважають, що ляльки відвернуть увагу дітей від комп"ютерів. Виховуватимуть у них достоїнства справжніх чоловіків — турботу, любов, увагу. Водночас планують заробити на продукції, яку ще ніхто не виготовляв.

Спеціалісти "Короля" дослідили, що хлопчики та дівчатка до трирічного віку однаково граються ляльками. Годують їх, міняють підгузки та одягають. Однак хлопці не люблять розчісувати волосся і накладати макіяж.

— Після трьох років вони починають підсвідомо уособлювати себе з батьком, — каже психолог Едвіґ Антьє, який брав участь у дослідженні. — Плюс ще й у тому, що ляльки не мають так багато електроніки. Тому з ними встановлюється ближчий емоційний контакт.

Зараз ви читаєте новину «Ляльки для хлопчиків робитимуть у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути