вівторок, 13 березня 2007 17:43

Крус Фернандес пила пиво із сирими яйцями

 

У місті Сан Августин, що в Сальвадорі, пішла з життя 128-річна Крус Фернандес. На її останній день народження зібралося 200 людей. За документами, жінка народилася 3 травня 1878 року. Отже, могла розраховувати на звання найстарішої у світі.

Родичі навіть направили запит до "Книги рекордів Гіннеса". Хотіли бабцю зробити рекордсменкою. Але вона померла до того, як надійшла відповідь.

Фернандес мала 13 дітей, 60 онуків, 80 правнуків і 25 праправнуків. Усі вони жили в одному районі. Родичі пам"ятають гарний голос бабці Крус. Кажуть, що навіть у 100 років вона співала краще за всіх в околиці. Однак перед смертю вже майже не розмовляла. Більше спала.

Нащадки Крус вважають, що вона прожила так довго завдяки своєму улюбленому напою — пиву із сирими яйцями.

Офіційно найстарішою жінкою визнають 115-річну японку Йоне Мінаґана. Вона отримала цей титул після смерті американки Емми Тільман. Мінаґана все життя продавала квіти і сама виховала п"ятьох дітей.

Зараз Йоне мешкає у будинку для літніх людей. Медперсонал називає бабцю взірцем для наслідування. Кажуть, що хочуть старіти так само гарно і поважно, як вона.

Зараз ви читаєте новину «Крус Фернандес пила пиво із сирими яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути