Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2007 18:14

Конвей викинув у море 4000 пляшок із записками

Влада курортного міста Брайтон, що у Великій Британії, вимагає від 45-річного Стюарта Конвея припинити кидати в море закорковані пляшки з посланнями.

Чоловік вважає себе справжнім романтиком. Любить писати вірші. Він занотовує їх на папірцях, закладає у пляшки й викидає з пірса. Так Конвей відправив уже щонайменше 4000 послань. Потім їх знаходять на узбережжях Німеччини, Нідерландів, Франції та Швеції.

Творчістю Стюарта зацікавилися жителі європейських країн, які не мають доступу до узбережжя. Вони просять англійця відправити послання від їхнього імені. Замовників стало так багато, що Конвею довелося відкрити власний сайт в Інтернеті.

На ньому кожен може залишити текст і вказати тип пляшки, в якій треба відправити записку. Зазвичай, коли замовлення виконане, Стюарт відповідає особисто.

— Здебільшого люди пишуть про дружбу й кохання. Дехто просить вибачення за свої помилки, а також бажають добра тому, хто знайде записку, — розповідає Стюарт.

Муніципалітет Брайтона вважає діяльність чоловіка небезпечною. Мовляв, хтось може поранити ногу об скло, викинуте хвилями на берег. Не кажучи вже про забруднення пляшками моря.

У відповідь на претензії Конвей заявив, що нікому не шкодить. Він пояснив: перед відправленням кожного послання дивиться прогнози, вивчає напрямок вітру та силу течії. Стюарт стверджує, що пляшки не розбиваються, а на його сторінку в Інтернеті ніхто не надіслав жодної скарги.

Зараз ви читаєте новину «Конвей викинув у море 4000 пляшок із записками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути