Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2008 16:51

Колишня дружина назвала Саркозі бабієм

— Ніколя — справжній бабій. Після розлучення мені розповіли, що він постійно мене зраджував. Він навіть не пам"ятає, як звали усіх жінок, із якими переспав, — зізналася колишня перша леді Франції 50-річна Сесилія Саркозі журналістці Анні Біттон.

Ця розмова та багато інших склали основу книжки про життя колишньої дружини президента Франції, що скоро вийде друком. Спочатку Сесилія сама запропонувала Біттон написати про її стосунки з чоловіком. Але згодом передумала та намагалася заборонити публікацію через суд. Проте це їй не вдалося. Деякі уривки з книги вже опублікували в газетах.

— Він ще надзвичайно скупий, — говорить Сесилія. — Мені довелося погодитися на неймовірно низькі аліменти в обмін на розлучення. Я не можу прожити на ці гроші.

Також колишня перша леді розповідає, що Саркозі ніколи не приділяв належної уваги родині. Мовляв, за 18 років подружнього життя він жодного разу не вечеряв удома.

— Він політик і належить до іншого виду, ніж ми з вами. Він живе за іншими нормами моралі. Завдяки цьому й досяг того, що має... Він чоловік, який не любить нікого, навіть власних дітей.

Попри це Сесилія каже, що все одно почувається відповідальною за колишнього чоловіка.

— Ніколя поводиться не так, як належить президентові, — веде далі вона. — Йому потрібно постійно давати поради. Я робила це 18 років. Я — єдина, хто міг це робити.

Сесилія та Ніколя Саркозі розлучилися торік у жовтні. За два місяці після цього президент з"явився на публіці з новою обраницею, 39-річною колишньою моделлю Карлою Бруні. Із нею він провів різдвяні канікули в Єгипті. Ходять чутки, що в лютому вони збираються одружитися.

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина назвала Саркозі бабієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути