Ексклюзиви
вівторок, 13 січня 2009 17:58

Китаянка шукає 100-річного нареченого

107-річна китаянка Ван Гуінь вирішила вперше одружитися. Вона шукає 100-річного нареченого. Жінка розмістила шлюбні оголошення в газетах і розіслала їх у китайські будинки для довгожителів. Якщо одруження таки відбудеться, Гуінь потрапить до Книги рекордів Гіннеса.

— Я вже геть немолода, а все ще не маю чоловіка, — жаліється вона. — А що як не встигну його знайти?

Ван Гуінь усе життя боялася одружуватися. За часів її дитинства та молодості китайські жінки не мали в суспільстві жодних прав.

— Із дитинства бачила, що всі чоловіки в нашому селищі б"ють своїх дружин, знущаються над ними. Часто чула, як моя мама і тітки тихенько плакали в сараї від болю й образи. Не хотіла опинитися на їхньому місці, — розповідає жінка.

Гуінь жила в рідному селищі в провінції Гуйчжоу з батьками та сестрою, допоки вони не померли. Тоді перебралася в інше місто і працювала там на фермі до 74 років. Потім Ван переїхала до родини племінника, який доглядає її досі. П"ять років тому Гуінь зламала ногу. Їй було важко пересуватися і робити навіть просту домашню роботу.

— Мої племінники старіють, їм стає важко доглядати ще й за мною. А їхні діти вже мають свої сім"ї. Я перетворююся на тягар для всіх. Тим більше тепер, коли навіть речі свої випрати не можу.

На думку вчених, одруження може піти на користь довгожительці. Вони переконані, що щасливий шлюб подовжує життя.

Зараз ви читаєте новину «Китаянка шукає 100-річного нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути