Ексклюзиви
вівторок, 05 січня 2016 06:20

Кейт Міддлтон заборонила продавати копії своєї обручки

Герцогиня Кейт Міддлтон попросила вилучити з британських магазинів копії своєї обручки. Перстень матері — принцеси Діани — подарував Кейт на заручини шість років тому принц Вільям. Каблучка із сапфіром і діамантами коштує щонайменше 1 млн фунтів — 35 млн грн.

Колекція "Королівські прикраси" надійшла в магазини 1 січня. Також її можна купити в інтернеті. Вироби коштують від 15 до 150 фунтів. Продають копії сережок та кольє з комплекту до обручки.

— Ми виготовили ці персні, але їх попросили не надсилати у продаж, — каже представник ювелірної компанії "Білл Скіннер студіо". — А на них була найбільша черга. Тільки на нашому сайті понад дві тисячі запитів. Кажуть, Кейт не хоче бачити дешеві масові копії такої знакової для королівської родини речі. Носить її щодня. У нас є ця обручка в комплекті зі ще двома за 100 фунтів. Залишки продаватимемо, бо це зменшена версія.

Копії королівських прикрас мають право продавати тільки магазини при палацах і деяких музеях. Ювелірні крамниці за такі товари можуть позбавити ліцензій.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон заборонила продавати копії своєї обручки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути