Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 17:15

Карла Бруні стала першою леді Франції

Автор: фото: REUTERS/Antoine Gyori
  Французький президент Ніколя Саркозі з новою дружиною Карлою Бруні після церемонії прогулюються в парку поблизу Єлисейського палацу
Французький президент Ніколя Саркозі з новою дружиною Карлою Бруні після церемонії прогулюються в парку поблизу Єлисейського палацу

Президент Франції 53-річний Ніколя Саркозі 2 січня одружився з колишньою моделлю та співачкою Карлою Бруні, 40 років. На весільну церемонію в Єлісейському палаці молодята запросили лише близьких родичів. Офіційно президент досі не повідомив про свій шлюб. Від часу його розлучення з попередньою дружиною Сесилією минуло 13 тижнів.

Нова дружина Саркозі народилася в італійському місті Турин. Згодом її родина перебралася до Франції. Із 17 років Карла почала займатися модельним бізнесом і невдовзі стала однією з найбільш високооплачуваних моделей у світі. Нині в Інтернеті можна знайти фото її оголеної.

Наприкінці 1990-х колишня модель зацікавилася кар"єрою співачки. 2002 року вона записала свій перший альбом.

Бруні мала стосунки з багатьма відомими чоловіками. Серед них музиканти Мік Джаґґер та Ерік Клептон, мільярдер Дональд Трамп, голлівудський актор Кевін Костнер, колишній прем"єр-міністр Франції Лоран Фабіус. Від французького філософа Рафаеля Ентовена Карла має 7-річного сина.

Разом із Саркозі Бруні вперше помітили у паризькому Діснейленді торік у грудні. Різдвяні канікули колишня модель і президент Франції провели разом у Єгипті. Пізніше вони вирушили до Йорданії, де не приховували своїх почуттів від репортерів.

Карла Бруні стала третьою дружиною французького президента. До Сесилії Саркозі був одружений із корсиканкою Марі Домінік Кульолі. Від двох жінок він має трьох дітей.

Французькі політологи кажуть, що через публічність особистих стосунків за останні кілька місяців рейтинг Саркозі помітно впав. Французи не звикли до публічності, що оточує особисте життя першої особи країни. Ніколя Саркозі — чи не перший президент Франції, який одружується під час виконання обов"язків глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні стала першою леді Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути