Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 18:05

Кандидат у президенти Пакистану потребує допомоги психіатрів

Головний претендент на посаду президента Пакистану 52-річний Асіф Алі Зардарі лікується від психічних розладів. Політик плутає імена й дати. Він неодноразово хотів накласти на себе руки.

Зардарі — удовець колишньої прем"єрки Пакистану Беназір Бхутто. Він був міністром навколишнього середовища в її уряді. 1997 року Асіфа Алі заарештували за хабарництво. Чоловік перебував у в"язниці майже 10 років. Його катували. Через це, стверджують лікарі, в політика розвинулися депресія та численні посттравматичні розлади. Торік у березні він не міг згадати днів народження дітей та дружини. Зардарі постійно боявся за своє життя і говорив про самогубство.

Після убивства 54-річної Беназір Бхутто торік у грудні її чоловік вирішив очолити опозиційний блок "Пакистанська народна партія". Однак лікарі політика кажуть, що його психіка слабка. Убивство дружини завдало Асіфові Алі нового удару.

Нині він готується до президентських виборів, які відбудуться у Пакистані 6 вересня. Колишній президент Первез Мушарраф 18 серпня пішов у відставку, аби уникнути імпічменту.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат у президенти Пакистану потребує допомоги психіатрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути