пʼятниця, 18 квітня 2008 18:43

Іспанських матерів розорив еротичний календар

Сім жінок із  іспанського селища Серраділья дель Арройн, провінція Саламанка, знялися оголеними для еротичного календаря. Вони сподівалися отримати кошти на сільську школу та на будівництво місця відпочинку для дітей. Адже влада не звертала уваги на проблеми села. Однак продукт не користувався популярністю.

Ідея зробити календар виникла в іспанок перед Різдвом. На кількох фото моделі прикривають оголені тіла гірляндами, на головах у них різдвяні капелюшки, а в руках — бокали з шампанським.

Перед святами календарі купували по $8 (40 грн). Однак за кілька тижнів інтерес до них зник. Жінки заборгували друкарні майже $16 тис. У них залишилося п"ять тисяч непроданих примірників.

— Ми не знаємо, що робити з такою кількістю календарів, — розповідає 36-річна Роза Гарін, одна з моделей. — Віддаємо борги із власної зарплатні.

Початкова школа в селі має один клас та одного викладача на сім учнів віком 7–11 років.

Друкарня подала на жінок до суду. Справою зацікавилася преса. Іспанки сподіваються, що хоча б антиреклама допоможе їм продати решту продукції.

Зараз ви читаєте новину «Іспанських матерів розорив еротичний календар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути