Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 16:06

Іранка відсудила в чоловіка 124 тисячі троянд

Жителька іранської столиці Тегерана Хенгаме після 10 років у шлюбі відсудила в чоловіка Шахіна 124 тис. червоних троянд, які той обіцяв подарувати після одруження.

— Невдовзі після весілля я зрозуміла, наскільки Шахін дріб"язковий, — говорить Хенгаме. — Він навіть відмовлявся заплатити за мою каву, коли ми ходили в кафе чи ресторан.

Щоб провчити скнару, жінка подала на нього судовий позов. Після цього на його квартиру вартістю $64 тис. наклали арешт. Його не знімуть, доки іранець повністю не розрахується з дружиною.

На суді чоловік заявив, що може купувати не більш як п"ять троянд на день. У Тегерані одна квітка коштує $2 (10 грн). Шахін зауважив: це друзі-мільярдери дружини підбили її на таку нісенітницю. Однак його слова не вплинули на рішення суддів. Якщо чоловік не виконає обіцянки, він може потрапити до в"язниці.

За законами Ірану, кожен чоловік зобов"язаний зробити дружині весільний подарунок, який стає її власністю. Жінка може вимагати його будь-якої миті після весілля або під час розлучення. Зазвичай іранкам дарують золото чи нерухомість, а не квіти.

Зараз ви читаєте новину «Іранка відсудила в чоловіка 124 тисячі троянд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути