Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2007 18:40

Хізер Міллс танцювала фокстрот на протезі

Автор: фото: REUTERS/Carol Kaelson
  Хізер Міллс, колишня дружина музиканта з гурту ”Бітлз” Пола МакКартні, виконує фокстрот з танцюристом Джонатаном Робертсом під час початку четвертого сезону ”Танців із зірками” на американському телебаченні
Хізер Міллс, колишня дружина музиканта з гурту ”Бітлз” Пола МакКартні, виконує фокстрот з танцюристом Джонатаном Робертсом під час початку четвертого сезону ”Танців із зірками” на американському телебаченні

У понеділок на американському телебаченні стартував четвертий сезон шоу "Танці із зірками". У ньому брала участь 38-річна Хізер Міллс — колишня дружина екс-учасника гурту "Бітлз" Пола МакКартні.

1993 року колишню модель збив поліцейський на мотоциклі. Міллс втратила ліву ногу нижче коліна. Тому перед змаганням деякі букмекерські контори приймали ставки на те, чи відвалиться в неї під час танцю протез.

— Малоймовірно, що він відстібнеться, — казала Хізер перед виступом. — Хоча буде смішно, якщо протез полетить у бік суддів і вдарить когось. Я хочу показати глядачам, що танцювати можна і зі штучною ногою.

До Хізер у "Танцях із зірками" люди з такими вадами участі не брали.

Цього разу програму дивилися рекордна кількість глядачів — десь 22 млн. Міллс виконувала фокстрот із професійним танцюристом Джонатаном Робертсом. Не зважаючи на те, що під час танцю вона була скутою й надто сконцентрованою, виступ пройшов успішно. Глядачі навіть підвелися з місць, аплодуючи парі.

Один із суддів сказав, що у Хізер більше мужності, ніж у Рембо — головного героя бойовика про колишнього солдата в"єтнамської війні. Серед 11 учасників програми Міллс здобула шосте місце. Таким результатом вона задоволена. Розповідала, що не має танцювального досвіду, окрім дискотек.

2002-го Хізер Міллс одружилася з Полом МакКартні, старшим за неї на 26 років. Їхній шлюб тривав чотири роки — співак не зміг витримати публічності, яку любить Хізер. 2006-го вони подали на розлучення. Справа триває досі. Пол хоче отримати опіку над 3-річною донькою Беатріс. За це пропонує колишній дружині $32 млн.

Зараз ви читаєте новину «Хізер Міллс танцювала фокстрот на протезі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути