середа, 09 липня 2008 19:01

Хірург заплатить за відрізаний пеніс

Румунський хірург 62-річний Наум Сіому з Бухареста під час операції відрізав 38-річному пацієнтові пеніс. Тепер лікар має виплатити скаліченому чоловіку компенсацію в розмірі 500 тис. євро. Пацієнт вимагає також додаткової компенсації за те, що після операції від нього пішла дружина.

2004 року Сіому робив чоловіку операцію на яєчках і випадково порізав сечовипускальний канал. Власна помилка так розлютила його, що він у нападі гніву відрізав чоловікові статевий орган і порізав його на шматки. Операцію закінчили колеги Сіому, а хірурга заарештували і позбавили лікарської ліцензії.

На суді, який завершився днями, медик сказав, що був у депресії через проблеми в особистому житті. Окрім виплати компенсації, він має тепер провести рік у в"язниці.

Упродовж чотирьох років пацієнт Сіому переніс серію операцій на статевих органах. Пластичні хірурги замінили відрізаний орган фрагментом м"яза з його руки. Однак поновити  ерекцію не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Хірург заплатить за відрізаний пеніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути