Ексклюзиви
пʼятниця, 14 березня 2008 18:32

Губернатор Нью-Йорка розважався з 22-річною співачкою

22-річна американка Ешлі Олександра Дюпре працювала під ім"ям Крістен в елітному агентстві секс-послуг "Емперорз клаб VIP". Через стосунки з нею губернатор штату Нью-Йорк Еліот Спітцер, 48 років, у середу пішов у відставку. Це перший гучний секс-скандал у США після пригод колишнього президента Білла Клінтона з Монікою Левінські.

13 лютого цього року Спітцер прибув до Вашингтона, де мав виступити перед сенаторами. Зупинився в готелі "Мей Флауер", куди і викликав Крістен. Губернатор провів із нею майже 2 год, за які заплатив $4300.

За кілька днів про стосунки з повією дізналися в уряді. Працівники ФБР надали запис телефонної розмови губернатора з "Емперорз клаб". Спітцер публічно в усьому зізнався й вибачився за свою поведінку. Його дружина була з ним поряд на знак підтримки.

Ешлі Дюпре живе в Нью-Йорку, в престижному районі Манхеттені. Вона орендує квартиру в 35-поверховому хмарочосі з басейном, клубом йоги та фітнесу. За місяць платить $3500.

Ешлі має свою інтернет-сторінку, де розповідає, що любить музику й хоче займатися співом. На сайті можна послухати її пісню в стилі ритм-енд-блюз "Те, чого ми хочемо". Дюпре пише, що в 17 років вона покинула родину та рідне містечко в штаті Нью-Джерсі.

— Мені довелося пройти через знущання в сім"ї, наркотики та самотність, — розповідає про себе Ешлі. — Якби в мене не було тяжких часів, я ніколи не мала би й добрих.

Дюпре каже, що ситуація, яка склалася навколо неї складна:

— Я не хочу, щоб люди вважали мене монстром.

Днями її викликали до суду як свідка у справі "Емперорз Клаб". Після того, як усі формальності владнають, Ешлі хоче повернутися на деякий час до батьків.

Американські політологи вважають, що скандал навколо губернатора Нью-Йорка може зашкодити передвиборній кампанії кандидатки у президенти США Хілларі Клінтон. Мовляв, історія Спітцера може нагадати виборцям про зраду її чоловіка, екс-президента США Біла Клінтона 1995 року.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Нью-Йорка розважався з 22-річною співачкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути