Ексклюзиви
четвер, 15 травня 2008 19:09

Гельмут Коль одружився в лікарні

Екс-канцлер Німеччини Гельмут Коль, 78 років, одружився зі своєю 34-річною подругою Майке Ріхтер у лікарні. Кілька місяців тому він упав удома зі сходів і отримав травми голови. Друзі колишнього політика вважають, що Коль хотів одружитися якнайшвидше через тривогу за своє здоров"я.

На церемонії в каплиці лікарні в місті Гайдельберзі були присутні кілька знайомих подружжя. Лікарі кажуть, що стан здоров"я Коля стабілізувався, однак додому повертатися йому ще рано. Він пережив серйозну операцію, довго не міг говорити і самостійно пересуватися.

Із Майке Ріхтер він познайомився 2004 року. Жінка тоді працювала в міністерстві економіки. Коль довго переживав смерть дружини Ханнелоре, яка наклала на себе руки 2001 року. Жінка страждала на рідкісну алергію від сонячного світла. За словами Коля, йому важко було будувати нові стосунки, але Майке "підкорила його своєю особистістю".

За кілька місяців після знайомства вони почали разом з"являтися на громадських заходах. Майке іноді підміняла Коля на політичних зібраннях, коли той хворів.

Зараз ви читаєте новину «Гельмут Коль одружився в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути