Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2007 16:33

Ґейтс отримає диплом про вищу освіту

Наукова рада Гарвардського університету, що в США, вирішила видати 52-річному Біллові Ґейтсу диплом про закінчення навчального закладу.

Ґейтс навчався там з 1973 року. Його відрахували з другого курсу за неуспішність. Разом з однокурсником Полом Алленом Білл саме заснував невеличку компанію Майкрософт. Розробляли програмне забезпечення для нечисленних тоді комп"ютерів. Робота забирала в студентів увесь час, тому вони закинули заняття.

У червні 2007 року в Гарварді проведуть ювілейну (тридцяту) зустріч випускників групи, в якій навчався Ґейтс. Вона припадає на 356-річницю заснування навчального закладу. Під час святкування бізнесмен і отримає диплом.

— Внесок Ґейтса у світ бізнесу і високих технологій, а також його активна благодійницька діяльність, зробили його гідним гарвардського диплома навіть і без закінчення навчального закладу, — каже Пол Фінеган.

Білл Ґейтс — найбагатша людина світу. Його статки оцінюють в $56 млрд. 2000 року він залишив пост президента Майкрософт та заснував разом із дружиною благодійний фонд із статутним капіталом в $33 млрд.

Нещодавно група активістів висувала Ґейтса кандидатом на посаду президента США. Він ввічливо відмовився, але пообіцяв подумати до наступних виборів.

Зараз ви читаєте новину «Ґейтс отримає диплом про вищу освіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути