пʼятниця, 18 січня 2008 16:26

Джонні Депп пожертвував мільйон фунтів рятівникам доньки

Джонні Депп пожертвував мільйон фунтів рятівникам доньки

Голлівудський актор Джонні Депп, 43 роки, таємно пожертвував мільйон фунтів для дитячої лікарні "ґрейт Ормонт Стріт" у Лондоні. Там кілька місяців із лютого 2007 року лікувалася його 8-річна донька Лілі-Роуз. Казали, що дівчинка ледь не вмерла від зараження крові, наступивши на поржавілий цвях. Згодом у неї виявили важке харчове отруєння, спричинене бактеріями.

Депп і мати дівчинки, французька актриса і співачка Ванесса Параді, чергували біля ліжка хворої. Актор припинив зйомки в мюзиклі Тіма Бартона "Свінні Тодд: історія перукаря-вбивці". У лікарні Джонні перевдягався в костюм Джека Горобця із фільму "Пірати Карибського моря" та розповідав дітлахам байки про розбійників.

Торік Депп заявив, що хоче покинути Голлівуд.

— Для мене немає нічого важливішого за сім"ю — Лілі-Роуз, 6-річного сина Джека та дружини. Батьківство змінило моє життя. Я хочу бачити, як ростуть мої діти, — каже він.

Останній рік пара мешкала у британському містечку Річмонд. Інколи вони приїздили до Франції на свою віллу. Із Ванессою Джонні живе дев"ять років, проте вони не одружені. Запевняли, що поберуться після того, як дочка одужає. Та цього не сталося.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп пожертвував мільйон фунтів рятівникам доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути