Ексклюзиви
четвер, 19 липня 2007 18:31

Джміль навчить палестинців воювати з невірними

У травні цього року на палестинському телеканалі "Аль-Акса" з"явилася нова дитяча передача "Піонери майбутнього". Лялькове мишеня Фарфур, схоже на Міккі Мауса, вчило діток воювати з невірними. Нещодавно його замінив джміль Наххуль.

"Аль-Акса" належить політичному ісламістському рухові Хамас. Перший ведучий "Піонерів майбутнього" Фарфур розповідав малечі, що їхнє головне завдання — позбавити світ від деспотичної та загарбницької єврейської окупації. Учив молитися по п"ять разів на день, доки в світі не настане панування ісламу.

Нещодавно друга ведуча програми дівчинка Сара заявила, що Фарфур загинув від рук підступних ізраїльтян. І його справу продовжить добрий джміль Наххуль. Він також розповідатиме про честь мученицької смерті в боротьбі з ізраїльськими окупантами сектору Газа.

— Я, Наххуль, — двоюрідний брат Фарфура, — каже джміль писклявим голосом. Його тіло підвішене на шнурівках до стелі телестудії. — Він загинув за іслам і за батьківщину. Я хочу продовжити шлях Фарфура, шлях ісламу й героїв-шахідів.

— Ласкаво просимо! — відповідає Сара.

Телеглядачі можуть телефонувати Наххулеві й Сарі в студію, щоб розповісти свій вірш. Він має бути про ненависть до ворогів. Потім ведучі коментують його.

Зараз ви читаєте новину «Джміль навчить палестинців воювати з невірними ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути