Ексклюзиви
понеділок, 23 лютого 2009 18:04

Двоє втекли з в"язниці на гелікоптері

Грецький грабіжник 42-річний Васіліс Палеокостас і його албанський напарник 34-річний Алкет Ріцай утекли з афінської в"язниці суворого режиму Корідалос на гелікоптері. Наступного дня їх мали судити — за першу подібну втечу 2006 року.

Вертоліт підлетів до в"язниці під вечір. Кружляв над будівлею кілька хвилин. Потім завис у повітрі над тюремним подвір"ям. Із гелікоптера спустили мотузкову драбину. За мить Палеокостас і Ріцай залізли в салон і полетіли.

— Сирена гула на всю в"язницю. Охоронці відкрили вогонь, — розповідає в"язень.— Але все відбулося так швидко, що ніхто отямитися не встиг.

Палеокостас і Ріцай відбували 25-річний строк за викрадення людини й озброєне пограбування. 2006-го їм вдалося так само втекти з цієї ж тюрми. Тоді члени банди Палеокостаса взяли в заручники пілота афінської авіакомпанії. Змусили його виконувати накази. Пізніше пілот розповів, що злочинців висадив на шосе. Там на них чекав мотоцикл. Утікачів відшукали в серпні 2008 року. Після інциденту у в"язниці посилили охорону, однак злочинцям вдалося повторити втечу.

Зараз ви читаєте новину «Двоє втекли з в"язниці на гелікоптері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути