четвер, 14 червня 2007 18:12

Дресирувальник собак рік протримав сусідку в підвалі

У середу поліція американського містечка Блумфілд штату Коннектикут знайшла 15-річну Даніель Еріку Крамер. Дівчина зникла рік тому. Виявилося, що весь цей час її утримував сусід — дресирувальник собак Адам ґалт, 41 рік.

Торік у червні Даніель посварилася зі своїм вітчимом, зібрала речі й пішла з дому. Батьки одразу кинулися до поліції. Фотографії дівчини розвісили на кожному стовпі у штаті та за його межами. Показували й по телебаченню. Однак Даніель наче провалилася крізь землю. Її ніде не бачили, ніхто не висував батькам вимог, тіла теж не знаходити.

Усе вказувало на причетність до зникнення сусіда. ґалт мав спільні бізнес-інтереси з вітчимом Даніель. Дівчина довіряла чоловікові.

У школі казали, що Крамер непогано вчилася, однак за характером була одиначкою. У товаристві ж більше полюбляла спілкуватися з дорослими, аніж з однолітками.

Тому, як з"ясувалося, після сварки з батьками пішла до старшого друга сусіда ґалта. Той сказав, що дівчина без проблем може пожити в нього. Коли ж вона надумала повертатися додому, чоловік не пустив.

ґалт жив із двома жінками. Одній 40, іншій — 26 років. Правоохоронці розповідали, що будинок був схожий на наркоманське кубло — розстелені ліжка без білизни, бруд, сморід.

Чоловіка вже кілька разів затримували за різні злочини. Однак до суду справа не доходила. Після зникнення Даніель його неодноразово викликали на допит. Він казав, що нічого не знає. Нарешті поліція дістала ордер на обшук будинку.

Правоохоронці звернули увагу, що комод стояв прямо перед сходами. Коли відсунули його, побачили вхід у підвал.

Там і лежала Даніель. Вона ледь помітно реагувала на людей. Тіло було вкрите синцями та порізами. Світло різало їй очі. Дівчину одразу доправили до лікарні, а ґалта та двох його співмешканок — до поліції.

Зараз ви читаєте новину «Дресирувальник собак рік протримав сусідку в підвалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути