вівторок, 02 жовтня 2007 15:34

Дочка Джорджа Буша написала про життя бідняків

Дженна Буш, 25 років, дочка американського президента Джорджа Буша на минулих вихідних презентувала книгу "Історія Анни". У ній описала складне життя 17-річної жительки Панами.

Дженна Буш разом із подругою, фотографом Мією Бекстер, була волонтером у цій латиноамериканській країні. Там спостерігала за молоддю, яка не може отримати базову освіту, соціальну допомогу або медичне забезпечення.

Донька американського президента вирішила написати книгу, коли зустріла ВІЛ-інфіковану неповнолітню матір-одиначку, яку вона називає Анною.

— Анна змінила моє життя. Їй лише 17, а вона вже стільки всього пережила й витримала,— говорить Дженна Буш. — Але незважаючи на всі труднощі, вона залишається підлітком. Дивлячись на неї, я згадала себе в її віці.

Зараз Дженна хоче привернути увагу американської молоді до проблем СНІДу, бідності, насильства та поганої освіти в багатьох країнах. Для цього вона вирушила у двотижневий тур по США.

Дочка Джорджа Буша сказала, що готова говорити з підлітками про будь-які речі. Навіть про власні безглузді витівки, які їй би не хотілося згадувати. Кілька років тому Дженну та її сестру-близнючку Барбару в нетверезому стані затримала поліція. Дівчатам тоді ще не виповнився 21 рік. Після того Дженну ще неодноразово ловили на вживанні алкоголю.

Через турне, пов"язане з презентацією книги, Дженні Буш довелося відкласти інші справи. Серед них і власне весілля. У серпні цього року вона заручилася з 29-річним Гаррі Геґером. Але до закінчення туру в дівчини не буде часу на особисте життя.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Джорджа Буша написала про життя бідняків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути