Ексклюзиви
середа, 07 травня 2008 17:37

До будинку австрійського ґвалтівника з"їжджаються туристи

До будинку австрійського ґвалтівника з"їжджаються туристи

До будинку 73-річного ґвалтівника Йозефа Фрітцла в австрійському місті Амштеттен з"їжджаються сотні туристів і журналістів. Помешкання цілодобово охороняють. Протягом 24 років Фрітцл тримав у підвалі доньку Елізабет. Вона народила від батька семеро дітей.

Ніхто з членів родини не знав, що в полоні у чоловіка — власна донька й її діти. Він усім розказував, що Елізабет утекла і живе в секті. Трьох дітей Фрітцл підкинув під власний будинок, розповівши дружині, що це зробила Елізабет. Ще одне немовля померло невдовзі після народження.

Фінансову допомогу запропонувала заручникам 20-річна Наташа Кампуш. Вона перерахувала їм 25 тис. євро. Дівчина пережила схожу трагедію. У 10 років її викрав 36-річний австрієць Вольфганг Пріклопіль. Колишній технік тримав дівчину в полоні 8,5 року. Коли Наташі вдалося втекти, він стрибнув під потяг.

Машину Фрітцлів постійно переслідують фотографи. Від Розмарі, дружини Йозефа, вимагають коментарів. Жінка досі перебуває в шоковому стані під наглядом психотерапевтів. Медики серйозно схвильовані цікавістю громадськості до історії Елізабет. Вони вважають, що надмірна увага може сильно нашкодити психіці полонян. Троє з дітей ніколи не бачили сонячного світла й інших людей. Усі вони фізично кволі.

Соціологи кажуть, що наплив туристів до Амштеттену є проявом так званого туризму катастроф. Він проявляється у гострому інтересі до трагедій у житті інших.

Зараз ви читаєте новину «До будинку австрійського ґвалтівника з"їжджаються туристи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути