Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2007 17:52

Для подружньої зради продається алібі

У Франції відкрилася агенція "Алібія", що торгує алібі. Вона надає послуги одруженим чоловікам і жінкам, яким потрібно "трохи свободи". Клієнти — люди, які мають коханців чи коханок, але не хочуть через це ставити під загрозу свій шлюб.

За 19 євро працівники агенції в необхідний момент можуть зателефонувати додому й знайти "причину" для того, щоб клієнт міг відлучитися. Так жінці— керівникові школи водіїв подзвонив додому "учень" і попросив провести додатковий урок. Вона поїхала на побачення, а чоловік, нічого не підозрюючи, спокійно лежав на дивані й дивився телевізор.

За більшу платню в 50 євро фірма може придумати привід для тривалого відлучення або закордонної поїздки. Якось клієнт збирався полетіти з коханкою на тропічний острів. Щоб дружина нічого не запідозрила, йому надіслали запрошення на весілля від неіснуючого родича, яке нібито відбувалося в бажаному місці.

Співробітники "Алібії" попереджають, що ніколи не підроблятимуть документів. Вони зазначають, що лише допомагають подружжям провернути невеличку брехню. Також агенція не бере на себе відповідальності, якщо зраду викриють.

Поки що не відомо, чи "Алібія" стане популярною. Останнє соціологічне опитування показало, що у Франції лише 3,8% одружених чоловіків та 2% жінок протягом останнього року мали більше одного сексуального партнера.

Зараз ви читаєте новину «Для подружньої зради продається алібі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути