четвер, 30 квітня 2020 00:25

Для мільярдерів відкрили медичне відділення

Жителі французького Сен-Тропе вимагають доступу до медичного відділення з тестами на коронавірус. Його облаштували на закритій ­території з охороною. Там розташовані віл­ли мільярдерів. У муніципальній лікарні тестів немає.

Жан-Луї Огер має кілька приватних клінік і лабораторій у Франції. Він подбав про створення ­відділення. Найняв медиків і придбав ­обладнання. Його сусіди — власник ­мережі готелів Мохаммед Файєді та мільярдер ­Лакшмі Міттал. Вілли тут коштують від 10 до 80 млн євро.

— Це не мої проблеми, що в лікарні немає тестів, — сказав Огер. — Я не мушу нікого забезпечувати. Мої лабораторії роблять, що можуть. Цього достатньо.

Мер Сен-Тропе підтвердив, що в приватній клініці провели 60 тестів на антитіла до коронавірусу. Показують, чи людина вже перехворіла. Сказав, що тестів на Сovid-19 там немає. Обладнання туди передала благодійна організація.

— У лікарні наказали максимально економити тести, — говорить медик Селін Роньє. — Старим людям їх майже не роблять. На всю країну проводять не більше 20 тисяч на добу. У приватній клініці тести точно є. Там працює моя знайома. Це обурливо.

Зараз ви читаєте новину «Для мільярдерів відкрили медичне відділення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути