Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2008 18:46

Дівчина-самогубця отруїла 100 сусідів

У японському місті Конан майже сотня сусідів 14-річної дівчини, яка скоїла самогубство, потрапили до лікарні. Самогубця змішала мийний засіб із хімікатом-детергентом і отруїлася.

Японка наклала на себе руки у ванній кімнаті. На дверях повісила записку: "Виділяється токсичний газ". Він потрапив через вікно на вулицю та в інші квартири. Сусіди кажуть, що почали вибігати з домівок після того, як відчули різкий запах сірки. У людей сльозилися очі, дехто задихався.

Більшість потерпілих скаржаться на нудоту й біль у горлі. Близько 10 осіб мають серйозніші симптоми. Від газу постраждала також мати дівчини, яка повернулася додому через годину після самогубства доньки.

Серед розвинених країн Японію вважають рекордсменом за кількістю суїцидів. Щороку накладають на себе руки близько 30 тис. японців. За словами поліцейських, останнім часом усе більше людей використовують для цього отруйний газ. Дехто вважає, що цьому сприяє доступність Інтернету. В мережі є спеціальні сайти для самогубців, на яких можна знайти будь-яку інформацію про способи позбавлення життя.

14-річна японка теж дізналася про токсичний газ із Інтернету. На сайті, який вона відвідувала, пояснювали спосіб отримання сірководню із побутової хімії. Таким чином за останній рік у країні отруїлося вже 40 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина-самогубця отруїла 100 сусідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути