Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2019 06:30

Десятикласник зарізав учительку географії та учня

У Білорусі 15-річний Вадим Милошевський зарізав вчительку географії та 11-класника. Трагедія сталася вранці 11 лютого у Стовбцях Мінської області, в школі №2.

Викладач 53-річна Марина Пархимович і 17-річний Олександр померли на місці. Ще двоє неповнолітніх, які намагалися захистити вчительку, поранені. Їх госпіталізували.

Учень 10-го класу прийшов до школи близько 7:40. Залишив у кабінеті рюкзак і вийшов. Коли почався перший урок, зайшов до класу о 8:05. Посміхаючись, підбіг до вчительки й ножем ударив її в шию. Після цього в сусідньому кабінеті напав на учня 11-го класу. Кілька разів ударив його ззаду в спину і шию. Потім вистрибнув з вікна другого поверху і втік.

Підлітка знайшли. Причина такого вчинку поки що не відома. Перед інцидентом він видалив свої сторінки із соцмереж. Очі хлопця в момент нападу були червоні.

— Вадим зайшов до кабінету з ножем й одразу став посміхатися. Ніхто не подумав, що через секунду почне вбивати. У нього були червоні очі. Про це потім усі говорили. Одразу пішов до Саші, який сидів у кінці кабінету. Ударив його багато разів. А потім зі сміхом утік, — розповів однокласник загиблого.

У школі Вадим вчився на відмінно. Проблем не мав, агресивної поведінки за ним не помічали. Був спокійний, навіть замкнутий.

Родина хлопця переїхала в Стовбці кілька років тому. Батько працює трактористом, мама — прибиральницею. Крім Вадима, у сім'ї є молодша донька.

Загиблий 11-класник також був відмінником, цілеспрямованим юнаком.

Вадиму Милошевському загрожує до 12 років в'язниці або довічне ув'язнення. Також за вбивство закон передбачає смертну кару.

Зараз ви читаєте новину «Десятикласник зарізав учительку географії та учня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути