четвер, 03 червня 2021 00:40

Чоловікові заборонили розмовляти із сусідами

Британський суд заборонив 52-річному Девіду Вігналлу розмовляти із сусідами у Дентоні. Він погрожував отруїти собаку жінки, що живе неподалік. Облив чоловіка зі шланга за прохання не лаятися. Матір із двома малюками налякав сиреною й протитуманною фарою.

— Ми хотіли, щоб його виселили, — каже 73-річний Олівер ­Віллс. — Я за все життя не бачив такої невихованої й грубої людини. Мою сусідку обзивав проституткою. Написав у соціальній мережі, що її чоловік — педофіл. Мені бажав здохнути в муках. Боюся виходити з дому, бо там може бути він. А я обожнюю свій сад і троянди. Це неприпустимо.

Вігналл погрожував спалити сусідські будинки, бо запаркували автівки на його боці дороги. 70-річній жінці перевернув сміттєвий бак на капот. Усі мешканці вулиці встановили камери спостереження через ці погрози. Дві родини переїхали в інший кінець міста.

Уперше люди подали до суду 2013-го. Тоді Девіду дали два роки умовно. Коли термін закінчився, знову почав погрожувати й залякувати. Зараз Вігналла звинуватили в переслідуванні й засудили до п'яти місяців у в'язниці. Ще два роки перебуватиме під наглядом інспектора. Якщо сусіди поскаржаться на нього, знову сяде до в'язниці.

— У мого клієнта були проблеми у стосунках із тими, хто живуть поряд. Вони не подобалися одне одному. Але відколи почався суд, до нього претензій немає, — говорить Джон Клоус, адвокат Вігналла.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікові заборонили розмовляти із сусідами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути