Ексклюзиви
понеділок, 04 серпня 2008 18:27

Чоловікам заборонили вигулювати собак

Департамент із підтримки чеснот  Саудівської Аравії заборонив самотнім чоловіка тримати вдома та вигулювати собак і котів. Домашніх улюбленців використовують, аби залицятися до жінок, вважають службовці.

Поки що заборона діятиме у столиці Ер-Ріяд. Самотнім чоловікам не продаватимуть собак і котів. Якщо представники релігійної поліції помітять чоловіка із твариною на вулиці — конфіскують її.

У департаменті вважають, що саудити дедалі частіше наслідують поведінку жителів Заходу. Мовляв, мати вдома тварин, — західна традиція. В ісламі собак вважають брудними. Собак можна мати лише для мисливства або охорони в селах.

2004 року в Саудівській Аравії тимчасово заборонили продавати мобільні телефони з камерами. У департаменті підтримки чеснот вважали, що апарат використовуватимуть для обміну фотографіями між чоловіками та жінками. Це заохочувало б громадян до розбещеності. Однак за кілька місяців заборону зняли. Телефони вільно продають по всій країні.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам заборонили вигулювати собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути