вівторок, 25 березня 2008 17:26

Британське подружжя носить светри з шерсті померлих собак

71-річна Бет і 73-річний Брайан Вілліси із британського міста Ньюкасл сплели светри з шерсті своїх двох померлих собак. Ідея з"явилася після того, як Бет побачила по телебаченню фотографії покійної принцеси Діани в схожій накидці.

Перший собака господарів Кара помер 12 років тому, а другий, Пенні — 2002-го. У будинку Віллісів залишилося багато шерсті — на щітках, якими розчісували тварин, килимах та одязі. Бет звернулася до приятеля, який допоміг спрясти шерсть. Невдовзі подружжя ходило в білому та коричневому светрах, які нагадували їм про домашніх улюбленців.

— Вони надзвичайно теплі та м"які. Після прання стають пухнастішими, — каже Бет. — У домі й досі можна назбирати шерсті ще на кілька кофтин.

— Я надягаю цей светр щосуботи, коли йду в місто, — розповідає Брайан. — Він такий теплий, що я вертаюся додому  мокрий, навіть якщо надворі холодно.

Спеціалісти кажуть, що шерсть собак тепла. Деякі  рекомендують збирати її на нитки. З дорослого пса породи коллі, наприклад, за рік можна назбирати кілограм шерсті. Шкарпетки з них, начебто, тепліші за ангорові.

Зараз ви читаєте новину «Британське подружжя носить светри з шерсті померлих собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути