понеділок, 17 вересня 2007 17:55

Британець покінчив із життям у прямому ефірі

Півсотні людей спостерігали через Інтернет, як 42-річний Кевін Вітрік із британського міста Веллінгтон у графстві Шропшир затягує на шиї електричний шнур і вішається.

Деякі підбадьорювали його. Лише одна жінка викликала поліцію. Та правоохоронці запізнилися, коли приїхали, він був уже мертвий. Це сталося 21 березня, однак подробиці самогубства стали відомі тільки нині.

Кевін довгий час перебував у депресії. 2003 року він уже намагався накласти на себе руки після того, як від нього пішла жінка. Вісім місяців тому чоловік потрапив у автомобільну аварію. Нещодавно в нього помер батько. Тому Вітрік знову наважився на самогубство.

Чоловік зв"язався з власником приватного сайту, де люди обговорюють самогубства. Пояснив, що хоче повіситися перед веб-камерою. Той подумав, що Вітрік жартує, і дав згоду на трансляцію.

Поліцейські дослідили запис самогубства. Виявилося, що люди, які спостерігали за процесом, підбурювали чоловіка. Вони не вірили, що це насправді станеться.

Коли самогубця повис на дроті, власник сайту почав кричати, що все відбувалося насправді. Саме тоді жінка викликала поліцію, але рятувати Вітріка було вже пізно.

Зараз ви читаєте новину «Британець покінчив із життям у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути