Ексклюзиви
середа, 08 вересня 2010 05:15

Британець нажебрав 23 тисячі фунтів

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  31-річний Денієл Террі продовжуватиме займатися жебрацтвом. Каже, що готовий заплатити удвічі більший штраф наступного разу
31-річний Денієл Террі продовжуватиме займатися жебрацтвом. Каже, що готовий заплатити удвічі більший штраф наступного разу

Денієла Террі, 31 рік, із британського міста Лінкольн судили за те, що жебракував і вдавав безхатька. Раніше мав 22 судимості за шахрайство.

Британець майже рік просив милостиню на вулиці, сидячи на брудній ковдрі.

На судовому слуханні Террі був у дорогій чорній спортивній куртці норвезької торгової марки "Геллі Гансен", темних штанах і білих кросівках. Руки тримав у кишенях. Заявляв, що за законом його не можуть посадити до в"язниці.

— Максимум, що можу отримати, — штраф. У мене нема постійного житла. Три ночі на тиждень я живу в дівчини, решту — в друзів, — говорить.

Розказує, що не може працювати через синдром Туретта — генетичний розлад центральної нервової системи. Закінчив дев"ять класів середньої школи. Працював агентом із нерухомості. Безробітним став, коли загострилася хвороба. Держава виплачувала йому щотижня 80 фунтів допомоги з безробіття (973 грн. — "ГПУ").

Держава виплачувала щотижня 80 фунтів допомоги

— Жебрацтвом я заробляв набагато краще. У будень мав близько 40 фунтів, у вихідні — вдвічі більше. За рік мав додаткових 23 тисячі 400 фунтів (284 тис. 464 грн. — "ГПУ").

Просити милостиню почав рік тому, коли позбувся житла. Із квартири його виселили, бо заборгував 400 фунтів за оренду помешкання.

Суд зобов"язав британця сплатити 100 фунтів штрафу за те, що удавав бездомного. Денієла попередили: якщо знову потрапить до рук поліції, покарання буде суворішим.

Зараз ви читаєте новину «Британець нажебрав 23 тисячі фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути