пʼятниця, 19 жовтня 2007 17:27

Борделі обіцяють перенести на 500 метрів від шкіл

Жителі болівійського міста Ель-Альто громлять бари та борделі. Таким чином вони хочуть урятувати чоловіків і дітей від алкоголізму.

У майже мільйонному Ель-Альто діють 358 легальних розважальних закладів і ще більше — підпільних. У понеділок газети повідомили, що в барах продають алкоголь неповнолітнім. Увечері протестувальники спалили чотири бари. Наступного дня розгромили ще 12 дискотек та 14 борделів.

Закон дозволяє будувати бари й борделі за 300 м від навчальних закладів. Щоб заспокоїти бунтівників, голова муніципальної ради Ґуставо Моралес заявив, що вже розроблений проект нового закону, за яким мінімальну відстань між борделями та школами збільшать до 500 м.

Під час погромів в одному з барів знайшли кілька комплектів поліцейської форми, три бронежилети і гранати зі сльозогінним газом. Це наводить на думку, що міська влада й поліція прикривають такі заклади й навіть є власниками деяких.

Болівійська влада заявила, що для припинення безладу не застосовуватимуть силових методів. Однак у вівторок поліція використала сльозогінний газ. Для забезпечення порядку задіяли навіть службу охорони збірної Колумбії з футболу.

Місто Ель-Альто, що за 20 км від столиці Болівії Ла-Пас, вважається одним із найбідніших.

Зараз ви читаєте новину «Борделі обіцяють перенести на 500 метрів від шкіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути