пʼятниця, 05 жовтня 2007 16:16

Батько змусив зв"язану доньку плисти 3 кілометри

Автор: фото: reuters
  Хуан Даошен дістає доньку з води після того, як вона пропливла три кілометри із зв’язаними руками й ногами. Таким чином батько готує дівчинку до Олімпійських ігор
Хуан Даошен дістає доньку з води після того, як вона пропливла три кілометри із зв’язаними руками й ногами. Таким чином батько готує дівчинку до Олімпійських ігор

Хуан Лі, 10 років, із південно-східної китайської провінції Хунань проплила 3 км за течією річки Янцзи зі зв"язаними руками й ногами. Зробити це дівчинку змусив її 45-річний батько.

Хуан Даошен мріє перетворити Лі на чемпіонку світу з плавання. Тому для тренування кинув зв"язану доньку у воду. У цю пору року температура в Янцзи дуже низька, а течія бурхлива. Рухаючись, як дельфін, дівчинка поплила вперед. Батько весь час плив поряд із нею у човнику.

Коли Хуан Лі вийшла на берег, її обличчя було синім від холоду. Однак батько залишився задоволений результатом.

— Небезпеки не було. По-перше, вона дійсно добре плаває, а по-друге, я постійно був поруч, — сказав чоловік. — Вона народилася, коли мені було вже 35 років. Я люблю її всім серцем і ніколи не поставлю під загрозу її життя.

Батько Хуан Лі — завзятий любитель плавання. Він тренує дочку з шести років. Жаліється, що не має грошей найняти професійного тренера. Головна його мрія — щоб його дівчинка перепливла протоку Ла-Манш.

Китайці активно готуються до Олімпійських ігор 2008 року. 8-річна Чжань Хуймінь за два місяці пробігла 3560 км з рідної провінції Хуайнань до столиці Пекіна. Вона подолала півтори марафонські дистанції за день. Батько дівчинки весь час їхав позаду неї на мотоциклі.

Зараз ви читаєте новину «Батько змусив зв"язану доньку плисти 3 кілометри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути