пʼятниця, 22 березня 2019 05:25

Багатоженець представлявся агентом розвідки

53-річна Мері Турнер Томпсон із британського Единбурга шукає жінок, яких обдурив її чоловік. Познайомилася з ним 19 років тому. Вільям Елен Джордан казав, що працює в американському Центральному розвідувальному управлінні. Мовляв, постійно вирушає на різні небезпечні завдання. Тому часто зникав на кілька місяців.

Минулоріч жінка з'ясувала, що Томпсон мав ще трьох дружин і 13 дітей від шести жінок.

— Я була матір'ю-одиначкою з 9-місячним малям, — розповідає Мері. — А він мене полюбив. Усі роки був ідеальним чоловіком і батьком. Пишалася, що допомагаю в складній місії спецагента. Не розпитувала про роботу. Розуміла, що йому не можна багато розповідати. Зникав на кілька місяців. Казав, що розвідка відправляє в різні місця. А також — що не може мати нащадків після дитячої хвороби. Але я двічі завагітніла. Ми вважали це дивом.

2004-го Джордан сказав дружині, що його викрили. Нібито погрожують викрасти дітей. Щоб відкупитися від шантажистів, жінка продала будинок, два автомобілі, страховку. Передала шахраю понад $250 тис.

— Я вже здогадувалася, коли чоловік заговорив про проблеми з поліцією, — продовжує Мері. — Казав, що використав кредитну картку, яка мала слугувати для зв'язку агентів. Але це виявилася чужа картка. І поліція його підозрює у шахрайстві.

Торік поліцейський викликав жінку. Заявив, що її чоловіка підозрюють у багатоженстві. Джордан відповів, буцімто поліція знайшла папери із завдання розвідки. Переконав, що його спеціально звинувачують у злочинах на сексуальному ґрунті, щоб у в'язниці втерся в довіру до одного з ув'язнених. Казав, що лише так може здобути цінну інформацію.

— Насправді його звинувачували у розбещенні 9-річної дівчинки. Я вірила йому. Він був люблячий і уважний. Усе з'ясувалося, коли мені зателефонувала ще одна місіс Джордан. У них з Вільямом п'ятеро дітей. Проговорили 12 годин. У неї він теж видурив гроші. Надсилав повідомлення, що перебуває в заручниках терористів.

Джордана засудили до п'яти років позбавлення волі. Його дружини з'ясували, що у в'язниці він познайомився з американкою через соціальну мережу. Представився їй працівником британської розвідки.

— Не знаю, чи повірила вона мені. Самотня матір двох дітей готувалася до весілля.

Зараз ви читаєте новину «Багатоженець представлявся агентом розвідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути