Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 16:00

Американки носять перуки як в Сари Пелін

Автор: фото: REUTERS
  Під час виступу перед виборцями в Айові губернаторка і кандидат на пост віце-президента США Сара Пелін взула туфлі на два розміри більші
Під час виступу перед виборцями в Айові губернаторка і кандидат на пост віце-президента США Сара Пелін взула туфлі на два розміри більші

44-річна губернатор Аляски Сара Пелін може стати віце-президентом США, якщо за результатами наступних виборів країну очолить республіканець Джон МакКейн.

Жінка має власний стратегічний підхід до одягу та стилю. Називає себе звичайною мамою, яка багато часу проводить із родиною. Одягається підкреслено спокійно та скромно. Зазвичай обирає одяг відомих американських марок. Але не любить, коли з нею розмовляють про моду. Інколи з"являється на публіці у великому взутті або з відірваним ґудзиком на плащі.

— Мені набридло, що люди звертають багато уваги на зовнішній вигляд політиків замість того, аби оцінювати їхню професійність. Хотіла би, щоб мене більше не запитували, де я купую своє взуття, і звернули увагу на мою програму допомоги злиденним, — каже Пелін.

Політик навмисно не розповідає про фахівців, які добирають їй одяг. Однак американським жінкам стиль Пелін прийшовся до вподоби. У магазинах оптики все частіше замовляють окуляри, як у неї. У продажу з"явилися перуки, що повторюють зачіску та колір волосся кандидатки в віце-президенти.

Під час своїх промов губернаторка часто підморгує публіці, робить поклони та морщить носа у відповідь на жарти.

— Своєю поведінкою ніби хоче показати виборцям: я відкрита і невимушена, любіть мене. Розмовляє з характерним акцентом жительки Середнього Заходу, тягне голосні та вживає жаргонізми. Однак не слід вважати Пелін простодушною. Якщо політик такого рівня надягає взуття на два розміри більше, значить, вона хоче, аби ви це побачили, — каже політолог Вейн Рудніцкі.

Зараз ви читаєте новину «Американки носять перуки як в Сари Пелін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути