вівторок, 13 травня 2008 16:47

Американці привезли в банк тіло товариша

65-річні будівельники Девід Делоя та Джеймс О"хейр із Нью-Йорка кілька місяців тому намагалися зняти з банківського рахунку мертвого товариша $335. Вони привезли тіло Віргіліо Сінтрона на офісному стільці, запевняючи персонал, що чоловік хворий і не може сам забрати гроші. Днями суд визнав пенсіонерів невинними.

Віргіліо Сінтрон багато років був прикутий до інвалідного візка. Делоя й О"хейр, з якими чоловік товаришував понад 40 років, доглядали його. У день смерті друга вони вирішили зняти пенсію інваліда з рахунка і сплатити комунальні послуги. Однак за законом отримати гроші можна лише в присутності власника рахунка.

Делоя й О"хейр посадили товариша на стілець і повезли в банк. Побачивши чоловіка, прив"язаного до офісного крісла, працівники викликали поліцію. Будівельників заарештували і звинуватили в шахрайстві.

Визначити точний час смерті Сінтрона в ході слідства не змогли. Тому адвокати запевняли, що підсудні не знали, що інвалід помер. Делоя розповів, що його товариш часто непритомнів. Саджаючи друга в крісло, він і гадки не мав, що той був уже мертвий. До того ж чоловіки мали довіреність, що давала їм право отримувати пенсію один одного.

Зараз ви читаєте новину «Американці привезли в банк тіло товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути