вівторок, 13 листопада 2007 16:56

Американці пообідали з Горбачовим за 160 тисяч доларів

Минулої суботи Михайло Горбачов, 76 років, улаштував святковий обід для подружжя зі США. За право поїсти вдома у першого та єдиного президента СРСР пара заплатила $160 тис.

Прийом у родині Горбачова був одним із лотів благодійного аукціону, що проходив у Лондоні в червні цього року. Під час торгів американці запропонували найбільшу суму за те, щоб скуштувати борщ, вареники та капусту з оселедцем за одним столом із Горбачовим. Михайло Сергійович обіцяв також почастувати гостей горілкою.

Цей аукціон організував Міжнародний фонд допомоги онкохворим дітям. Він названий на честь Раїси Горбачової, дружини колишнього президента, яка померла у вересні 1999 року від раку крові.

Під час благодійної акції організаторам удалося зібрати близько $4 млн. Усі гроші передали двом онкологічним центрам для дітей у Москві та Петербурзі.

Ще одним цікавим лотом, який виставляли на аукціон, була ніч у слідчому ізоляторі в районі Москви Лефортово. Стартова ціна складала $50 тис. Але чи знайшлися охочі заплатити за це, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Американці пообідали з Горбачовим за 160 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути