Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2008 19:33

Американці не задоволені своїм життям

80% американців вважають, що країна йде неправильним шляхом. Останні опитування показали, що це найбільший відсоток незадоволених політичним курсом США з 1990 року.

Американців турбує економічний стан країни, який, на думку більшості опитуваних, різко погіршився з початком війни в Іраку. Занепокоєння зросли після коливань на фондових біржах.

У телефонному опитуванні взяло участь 1368 громадян по всій країні — демократи та республіканці, громадяни різного віку та роду занять. 78% респондентів вважають, що життя у США стало набагато гіршим, ніж п"ять років тому.

Також американці занепокоєні житловою кризою у країні. Більшість опитуваних звинувачують у ній урядовців, а не банки чи інші фінансові установи. 43% переконані, що кризу в іпотечному кредитуванні має розв"язати уряд, внісши до законодавства відповідні зміни.

Ставлення американців до президента Джорджа Буша не змінилося з літа минулого року — 28% опитуваних вважають, що він якнайкраще справляється зі своїми обов"язками.

Зараз ви читаєте новину «Американці не задоволені своїм життям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути