Ексклюзиви
середа, 13 червня 2007 17:19

Аґґетт заразив СНІДом 130 дівчат

У Швеції заарештували 32-річного британця Крістера Меріла Аґґетта. Його підозрюють у педофілії, а також у тому, що навмисне заражав своїх партнерок СНІДом. У своєму щоденнику він написав про 130 дівчат віком від 12 років.

Аґґетт знайомився з ними в інтернет-чаті, потім зустрічався особисто і зваблював. Про те, що він має СНІД, чоловік знає уже 15 років. Незважаючи на це, займався сексом без презерватива.

Зараз правоохоронці розшукують дівчат, з якими контактував британець. У двох із них уже виявили хворобу, ще десятьох перевіряють.

Раніше Аґґетта затримували за крадіжки та спробу зґвалтування. Однак відпустили — не було достатньо доказів. Тепер йому загрожує по сім років за ґратами за кожен доведений випадок навмисного зараження смертельною недугою. Попри те що він має британське громадянство, на його батьківщині дозволили судити злочинця у Швеції. Там він живе вже 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Аґґетт заразив СНІДом 130 дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути