вівторок, 26 лютого 2008 17:58

Адам Ділі помер на конкурсі швидкого поїдання

Минулої п"ятниці 34-річний британець Адам Ділі помер під час конкурсу з поїдання тістечок у нічному клубі "Манкі кафе" в місті Суонсі в Уельсі. Він задихнувся, коли їжа застрягла в горлі.

Працівники клубу намагалися допомогти Ділі, доки не приїхала швидка допомога. Однак вони не змогли нічого зробити. Медики прибули за 10 хв., проте й вони не врятували чоловіка. Він помер о 3.20.

Адам Ділі родом із англійського міста Бірмінгем. В Уельсі він вивчав графічний дизайн в університеті. У вільний час працював у клубі "Манкі кафе". Брати участь у конкурсі з поїдання тістечок він погодився, щоб зібрати кошти для місцевих художників. Тієї ночі він не мав працювати.

— Це був справжній шок для всіх, — говорять власники клубу Аманда Дейві та Пол Дайк. — Це трагічний і прикрий інцидент. Він стане пересторогою для всіх. Ми щиро співчуваємо його рідним і близьким.

Зараз ви читаєте новину «Адам Ділі помер на конкурсі швидкого поїдання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути