Ексклюзиви
середа, 05 серпня 2009 17:59

52 зоопарки відвідали за 52 тижні

Автор: фото з сайту www.flickr.com
  Американці Марла та Гейб Тавіано із доньками в зоопарку столиці США Вашингтона. Упродовж року родина відвідала 52 зоопарки
Американці Марла та Гейб Тавіано із доньками в зоопарку столиці США Вашингтона. Упродовж року родина відвідала 52 зоопарки

Родина Тавіано з американського міста Коламбус, штат Огайо, відвідала 52 зоопарки за 52 тижні. Заради цього мандрували країною весь рік.

— Я намагалася вигадати пригоди, які б нагадували навколосвітню подорож, тільки в дешевшому варіанті, — каже Марла Тавіано. — Тоді придумала, що можна мандрувати зоопарками країни. Знайомили наших дітей з екзотичними тваринами та рослинами.

У Тавіано троє доньок — 8-річна Олівія, Ава, 6 років, та 3-річна Ніна. Батьки кажуть, вони були в захваті від мандрів. Фотографувалися з жирафами, леопардами та слонами. Відвідали кілька акваріумів — бачили китів, морських котиків, гігантських медуз. Останній зоопарк відвідали в рідному місті Коламбус 1 серпня — рівно за рік від першої мандрівки.

Кілька днів тому влаштували тематичну вечірку — столи пофарбували візерунками леопардової шкіри, зробили торти у вигляді жирафів. Запросили друзів і журналістів для перегляду фотографій. Невдовзі обіцяють написати про це книгу.

Два роки тому американець 27-річний Шон Ейкен змінив 52 роботи за 52 тижні. Працював біржовим брокером, пожежником, офіціантом, кондитером, інструктором з екстремальних видів спорту, фермером. Зароблені гроші перерахував до благодійних фондів.

Зараз ви читаєте новину «52 зоопарки відвідали за 52 тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути