Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2007 17:32

500 поліцейських охороняли сотню гостей на весіллі

Минулої п"ятниці в Індії одружилися колишня "Міс світу" 33-річна Айшварія Рай і на два роки молодший актор Абхішек Баччан.

Весілля тривало три дні. Першого вони з"явилися на публіці окремо. Баччан танцював на вулицях разом із численними друзями. На ньому був традиційний тюрбан. Потім до чоловіка на слоні під"їхала наречена, одягнена в розкішне червоно-золоте сарі.

Урочистості проходили в місті Мумбаї. Тисячі людей вийшли на вулиці, щоб подивитися.

Другий день весілля ледве не закінчився скандалом. До індуїстського храму, де молодих за традицією розмальовували хною, увірвалася колишня коханка нареченого.

25-річна Жанві Капур заявила, що Баччан обіцяв одружитися з нею. Актриса грала танцівницю у фільмі "Десять", де головну роль виконував Абхішек. Вони почали зустрічатися, однак згодом розійшлися.

Капур накинулася на молодят. Жінку одразу повезли до божевільні. Там вона намагалася накласти на себе руки. Після цього актрису забрала поліція. В Індії спроба самогубства вважається злочином.

Зрештою Капур таки відпустили, оштрафувавши на 10 тис. рупій (1100 грн).

На третій день молодята побралися згідно з усіма традиціями. На церемонію запросили 100 найближчих друзів — переважно акторів Боллівуда, продюсерів, політиків. Охороняли свято 500 поліцейських.

Айшварія стала "Міс світу" 1994 року. Після цього вона знімалася в рекламі та кіно. Разом з Абхішеком зіграла в кількох картинах. Заручилася пара в січні.

Зараз ви читаєте новину «500 поліцейських охороняли сотню гостей на весіллі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути